Creëren vanuit je bron…

Wanneer ben je in de ‘flow’? Hoe geef je jezelf de ruimte om te creëren vanuit je binnenste?
In de flow ben je als je geen besef van tijd en ruimte hebt, als je helemaal opgaat in je werkzaamheden. Je bent dan verbonden met de diepere lagen van je zijn, je onder- en bovenbewustzijn. Die staat-van-zijn bereik je het makkelijkst door niet te veel in je hoofd te zitten, door te gaan spelen. 
Maar ohhh… dat valt soms niet mee!!! Er kan van alles in je naar boven komen wat je belemmert om echt vrij te gaan experimenteren. Denk bv. maar ons vermogen om te oordelen over ons zelf…. En zo zijn er verschillende factoren die naar boven kunnen komen die ons eigenlijk begrenzen. We weerhouden onszelf om echt vrij te bewegen…

Maar dat is helemaal niet erg! We zijn precies goed zoals we zijn. We kunnen ons bewust worden van de dingen, maniertjes en systemen die we opgebouwd hebben, we hoeven er niet tegen te vechten. Dat is de weg die we gaan en onderweg krijgen we tal van kansen om meer te leren over ons zelf.
Ja, en dan kan het zijn dat je onderweg gaat ontdekken hoe fantastisch je bent en dan ga je ook de vrijheid (en de veiligheid!) voelen om echt te gaan spelen en in die heerlijke flow te komen.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.