De mooie waarheid

Loop je nog even verder met me mee …als je wilt.. ?

Laag 4
Wat als de DS (Deep State) een enorme invloed op ons heeft? Dat de zeer donkere duistere energie, van waaruit zij opereren, ons al zo lang beïnvloed dat we het daarom dus ook niet door hebben…?!?

Dat we misleid zijn door het duister…..

Dat onze ‘opvoeders’ (overheid) ook besmet zijn met dat virus…

Dat we steeds de verkeerde voeding hebben gekregen…..


?

De tijdlijn-oorlog is een strijd tussen duister en licht.
Dat is het grote verhaal!

?

Collectief hebben we zoveel LICHT op de wereld gebracht, gezien dat we dat licht in onszelf diende te vinden… dat we een omslag punt hebben bereikt. Het GROTE omslag punt!…want het duister moet wijken…

Geholpen vanuit hogere sferen, mogen we nu zien dat wij het waren waar we op gewacht hebben! Al ons innerlijk werk… ook het zoeken en worstelen naar harmonie, werpt nu zijn vruchten af.

?

Wereldwijd wordt momenteel al veel duister opgeruimd, aan het licht gebracht….Ja, we gaan dat nog zien. MSM probeert het te verbergen ..of te verdraaien. En…misschien is het ook nog geen tijd.. Nog even geduld dan.

?

Het contract met het duister loopt op z’n einde
Het is Bijbels!

?

We dachten dat we vrij waren…….een hamster in een kooi, waar hij ook in geboren is… zal zich ook prima voelen…
Kun je je voorstellen…? Dat er meer in het leven is dan je dacht?…dat er misschien iets onder je huid zit wat er helemaal niet hoort?
De inprenting van een vals beeld….?


Laten we ons alvast voorstellen hoe het voelt om echt vrij te zijn.

?
….loop ik te hard van stapel….?
Ik dacht het niet, zo voelt het niet. Hier kwam ik voor!

2 februari 2021

Lezersadvies:
Geloof niets wat ik zeg! Ik nodig je uit om je eigen waarheid te vinden. Ik geef alleen prikkelingen, …wil je helpen herinneren. Ik deel vanuit mijn eigen ervaring. Het is gewoon mijn ding van dat specifieke moment, met de bedoeling het bewustzijn te vergroten. Ik hoop dat ik net iets zeg wat met jou resoneert.

Reacties zijn gesloten.