De lelijke Waarheid


Ik ben blij dat Trump niet op meer op het Witte Huis zit…. Dan kan ik tenminste wat makkelijker iets uitleggen …zonder dat je getriggerd wordt..En daarbij…. – VOEL ik NU duidelijk! -…..De subtiele aanpak is over!

?

Hoor me of negeer me. Het is jouw keus. (…please hoor me….)

?

Volg je nog de mainstreem media?
Je wordt gehersenspoeld.
Ik neem aan dat MSM niet laat zien hoe wereldwijd mensen opstaan tegen dit ‘regime’. Dat enorme aantallen mensen klaar zijn met de maatregelen …en C. Zien wat er echt aan de hand is.
Hoe zelfs politie agenten meelopen met deze wakkere mensen… (ik zag dat gisteravond op Telegram)


Waarom laten ze dat niet zien?
Omdat ze willen controleren wat jij ziet en dus denkt!
Dat is MIND CONTROLE!
Ik kijk naar wat er wereldwijd speelt ( …en voorbij…)Het is alles waar ik de laatste tijd over deel, over politiek, over de financiële wereld, over bewustzijn. …over energetische zaken! ALLES is èèn groot verhaal!

?

Bewustzijnslaag 2
Ja… zoals ik zei, Biden is never nooit niet legaal zgn president geworden! Laat dat onze redding zijn …de regels en de gevolgen daarvan… Want anders steven we hard af op een wereldwijde communistische regering.

Laag 3
Er is een Deep State, wereld wijd een groep mensen die hun eigen agenda hebben. En deze groep controleert al heel heel heeeeel erg lang alle wereld zaken.
Het is voor ons vaak niet te bevatten, omdat het te bizar is.
WARROM ZOUDEN ZE DAT DOEN?
Voor het geld hoeft het niet, ze zijn de rijksten der rijken.
Voor macht, klinkt ook een beetje zo-zo… En toch is dat hun agenda. Volledig controle willen hebben.

?

Hier een stukje van de ‘rode pil’ die wat lastiger is om te slikken…Ze hebben een andere soort ‘ziel’ missie… Begrijp dat ze NIET zijn zoals de normale mens.

Ik keek gister op netflix de docu over Jeffrey Epstein. …om te zien hoe ze zijn verhaal verpakt hebben.
Je mag zelf opzoeken wie en wat hij is, …gedaan heeft. Ik kan je wel vertellen, het is ‘kleuterschool’ materie ..hoe erg het allemaal ook is.
Maar… wat wel naar voren komt, over wie hij vanbinnen is, een stukje… hij kent geen medeleven. En dat is iets wat al die mensen gemeen hebben.
Plus… de deep state is OVERAL zo enorm geïnfiltreerd, dat het daarom zo moeilijk was om hem veroordeeld te krijgen. Ze beïnvloeden alles, ook zaken als FBI en rechters.
Het verhaal ‘Epstein’ dus om een tipje van de sluier op te lichten.

?
‘Rode pil’ 2 …die voor enkelen ook moeilijk te slikken is..
De Covid-toestand is gebruikt om hun ‘duistere’ agenda neer te kunnen zetten. De virus is natuurlijk niet zo erg als ze laten doen lijken, ..zoals zo velen ook steeds duidelijk proberen te maken.
Ze hebben gebruik gemaakt van massa hypnose: te beginnen met ANGST creëren. En dan dat steeds blijven voeren via MSM.

Hun doel:
Iedereen afhankelijk maken. Zelfstandigheid, en dus eigen bedrijven (denk en voel, als je een eigen zaak hebt!!) kapot maken. Manipulatie via vaccins…(..oh ik wil nu, op dit moment, ook even niet dat hele rabithole in duiken…. Dat komt nog wel.)

?

Het GOEDE nieuws!
We zijn massaal aan het wakker worden. We zijn het pad van bewust-zijn al ingeslagen. We weten onze eigen power te vinden. We hebben het licht in onszelf al ontstoken ….of gezien.
Hier al die dingen over je energie hoog houden… Ze doen nu het werk!Hiervoor doen we het!!

We zitten midden in een TIJDLIJN OORLOG.
Ik zie dat de tijdlijn van verhoogd bewust zijn sterk genoeg is. We hebben nu de tijdlijn van lage energie en controle te ontmaskeren. Zodat die kan verdwijnen, maar…. ook om de nog niet bewuste mensen wakker te maken.

?

En hier het America verhaal.
President Eisenhower heeft iets gezien van die deep state. Daar begon in het geheim, of op een dieper level, ‘Het Plan’ om die duistere geheime organisatie (deep state, DS) op te ruimen. President Kennedy wilde daar echt werk van maken.
Maar dat mislukte… Ze hebben hem vermoord.

Reagan is een beetje minder helder verhaal, maar ik begrijp dat hij ook iets wilde doen. Ook hij kreeg meerder aanslagen te verduren.
Ondertussen bleef men bezig met Het Plan.
DS heeft zoveel invloed, dat ze ook kunnen controleren wie de volgende President wordt. ..natuurlijk dan iemand die fijn uitrolt wat hun plan is. (bv oorlog en verdeeldheid creëren)

?

ECHT HOOR, WE HEBBEN GEEN IDEE (als mensheid) WAT DE WERKELIJKE ZAKEN IN DE WERELD ZIJN …OF ZIJN GEWEEST!!!

?

….we krijgen zoveel voorgespiegeld wat niet de werkelijkheid is!
De mensen achter Het Plan zijn inmiddels zover gekomen dat ze eindelijk weer ‘de juiste man op de juiste plaats’ konden krijgen.

Donald Trump
Hij hoort bij Het Plan.
Je moet weten dat het allemaal echt heel geniaal doordacht is. Al die jaren van voorbereiden… Hier zitten hele knappe koppen op! …dat moet ook wel want de DS is mega krachtig en powerful.

Op dit moment laten ze de ‘vijand’ (DS) hun eigen glazen in gooien. Let maar op, alles wat Biden doet maakt dingen kapot. Wat je in het nieuws zult horen (Serieus!?!? …ga je nu nog steeds kijken en luisteren?!?!!?) is een verdraaid verhaal. …maar de waarheid kan niet eeuwig verborgen blijven.

Trump heeft op die manier velen in de val kunnen laten lopen …door hen eerst hun gang te laten gaan, om te zien wie en wat ze echt zijn. Het Plan is in volle gang en wij gaan, in deze tijd, de finale meemaken. Hoe bijzonder is dat!?!!
Het Plan bevat wereld wijde vrede (zie de foto’s die ik laatst deelde van wereldleiders, dan zie je het). Daarom heef Trump geen oorlog gevoerd, waarom zou hij?! (oorlog is vaak ook een cover-up voor iets anders.)
Oorlog is niet onze normale manier, ook dat is DS-werk.

?

De MSM heeft je altijd dingen gevoerd waardoor je een verdraaid beeld kreeg. Ik zeg niet dat Trump heilig is, dat hij geen fouten heeft gemaakt of wat dan ook (ik heb echt geen beeld van dat)… Je zult ‘m echter alles vergeven als alleen de juiste tijdlijn nog bestaat.

Voorbeeldje…De muur die Trump wilde bouwen… Weet je dat hij die muur daar wilde hebben om een halt toe te roepen op het mega grote probleem van kinder/mensen handel?!?Zie.. dat gaat de media je niet vertellen…Omdat de MSM in de handen is van de DS!!!..ook hier…Overal!

..er zijn meer bewustzijns lagen (dan je dacht)…

?

Dit is de tijd dat je vroeg of laat De Rode Pil moet nemen.De wereld is niet wat het lijkt …leek!Je bent voor de gek gehouden.. net als de generaties voor je..

Word vervolgd… (ten minste op fb/MeWe)

1 februari 2021

Lezersadvies:
Geloof niets wat ik zeg! Ik nodig je uit om je eigen waarheid te vinden. Ik geef alleen prikkelingen, …wil je helpen herinneren. Ik deel vanuit mijn eigen ervaring. Het is gewoon mijn ding van dat specifieke moment, met de bedoeling het bewustzijn te vergroten. Ik hoop dat ik net iets zeg wat met jou resoneert.Reacties zijn gesloten.