Nieuw blog over Als het tegen zit …en over Transformatie

Wat voelt dat toch heerlijk…. dat ik me al schrijvend lekker mag uiten en dat ik zoveel lieve en fijne reacties daarop krijg.
(dit dan ook via fb waar ik deze link ook gedeeld heb) En al die fijne anonieme likes onder aan het bericht. 

Ik heb geschreven over als ‘shit happens’ in het leven. Ik voelde de noodzaak omdat ik meerder mensen ken die dit ervaren en ik zelf ook de nodige ervaringen daarin heb gekregen. En van daaruit kan ik dan ook zeggen dat het niet verkeerd is… het leidt vaak tot iets mooi. Komen we immers niet dichter bij ons zelf, leren we niet veel over hoe we in elkaar zitten, wat we wel en niet nodig hebben???

En soms leidt het regelrecht naar transformatie.. Ik heb twee onderwerpen samen gevat. 
Ik hoop je te inspireren, te steunen of iets anders positiefs.
Veel leesplezier

Als het tegen zit…. en Transformatie

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.