Vakantie stop/Nieuwe ideeën vorm geven

De tekenpraktijk is even in rust tot september…

Ondertussen kun je me o.a. vinden op de Montmartre zondagen in Ommen op het Kerkplein 16 en 30 juli en 13 aug. Ik zie je graag.

aanstaande zondag is het zover….

Het is toch altijd weer een beetje spannend…zo’n eerste markt…

En ik heb er reuze zin in 🙂

Ik ken vele collega’s die dat ‘enge’ ook kennen, je staat immers toch met ‘ziel en zaligheid’ open en bloot te zijn. Logisch dat dat dan spannend of eng kan zijn. Wat je maakt komt immers uit je diepste zelf. En je diepste zelf is niet iets waar we in de regel zo mee te koop lopen.

Nou was ik gelukkig na mijn eerst jaar al vlot van dat enge en kwetsbare af. Ik ging me namelijk bedenken waarom ik daar sta (op een markt)….

Ik sta er om mensen enthousiast te maken, te inspireren. Het meest belangrijke vind ik namelijk de ervaring van iets maken, het voelen wat het met je doet om je zo beeldend te uiten. Onbewust vertel je namelijk heel veel, en dat gaat over jou 😉 …hoe fijn om gehoord/gezien te worden door jezelf!

En ook… ik nodig je graag uit: ik laat mezelf zien en nodig je uit om ook jezelf te laten zien, te zijn wie je bent, jezelf zijn…

En hoe leuk is het niet om rond te lopen en mooi werken te vinden ( er is altijd wel iets op een kunstmarkt te vinden wat me verrast of aanspreekt: voor elk wat wils)

 

Ik hoop weer vele mensen te ont-moeten.

Er is veel gezelligheid en veel divers werk te zien. Je kunt je met gemak uren vermaken. (terrasjes, muziek, zon, etc…)

Ik sta er waarschijnlijk niet met dit werk, maar hoop wel ‘the New Generation’ te laten zien.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.