Mixed Media lessen

Donderdag 2 februari start de lessenserie Mixed Media weer.

In deze lessen werk je met verschillende materialen en technieken in je eigen boekje. Deze lessen helpen je vrijer te worden in je manier van verbeelden. Je creativiteit wordt geprikkeld.

 
De lessen zijn zeer geschikt voor beginnende tekenaars/schilders. Je hoeft namelijk geen tekeningen te maken om iets moois te verbeelden (ook dit gezicht van hierboven niet). Voor de ervaren mensen is het verlangen misschien nog wel groter om zulke opdrachten te gaan doen. De ervaren deelnemers zullen (weer) geprikkeld worden en tal van (vernieuwde) mogelijkheden vinden om vorm te geven aan beelden en ideeën. Voor de beginner is het fijn omdat je gerichte opdrachten krijgt en leert kennis maken met meerdere materialen en technieken. Tip: lees de ervaring van Janine (Ervaring cursisten, mixed media lessen 2015)

Do 2 februari 19:00 – 21:00 uur
6 x 
Kosten: €17,50 per les 
inclusief eigen boekje, materialen, koffie/thee en lekkers

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.