Workshops en lessenseries

Keltische knopen

Een lessenserie van 6 lessen waarin aandacht besteedt wordt aan het tekenen van een Keltische knoop. We doen dit met een aantal verschillende technieken en materialen.  

Heel fijn om iets te maken wat ‘klopt’. Het is soms eerst even flink nadenken maar dan kun je heerlijk gaan genieten van het tekenen. je stimuleert de samenwerking van je beide hersenhelften wat voor meer soepelheid en balans zorgt in je wezen. Zeer prettig ook om te doen als je voelt dat in het dagelijks leven de dingen soms nogal ‘in de knoop zitten’. Het zal je rust en overzicht geven. Tevens verbeter je je kleurtechniek.

De eerste les is een open les, daarin mag je vrijblijvend een keer meedoen. Lijkt het je leuk dan geef je je op voor de overige vijf lessen.

(datum volgt)
Kosten: losse les €17,50; lessenserie €15 per les. (per les, of in één of twee keer, te betalen) Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers

 

Lessen aquarel (waterverf)

Binnenkort start er een lessenserie, en workshop, werken met aquarel

Realistisch tekenen

realistisch tekenen dinsdag1

In deze lessenserie gaan we aandacht besteden aan realistisch tekenen (o.a. mensen, portretten, gebouwen, landschappen)
Je kunt eventueel ook losse lessen volgen, overleg dit van te voren even met mij.

Start dinsdag 2 mei, 19:00 uur
per les €15 (indien 6 lessen gevolgd worden)
losse lessen €17,50

Mixed Media lessen
Pinokkio koffiepads '15 WM

In deze lessen werk je met verschillende materialen en technieken in je eigen boekje. Deze lessen helpen je vrijer te woorden in je manier van verbeelden. Je creativiteit wordt geprikkeld.
De lessen zijn zeer geschikt voor beginnende tekenaars/schilders, maar ook voor de ervaren mensen. De ervaren deelnemers zullen (weer) geprikkeld worden en tal van mogelijkheden vinden om vorm te geven aan beelden en ideeën. Voor de beginner is het fijn omdat je gerichte opdrachten krijgt en leert kennis maken met meerdere materialen en technieken. Tip: lees de ervaring van Janine (Ervaring cursisten)

(Datum volgt binnenkort)
6 x (mogelijkheid voor 12 x)
Kosten: €105 
(mogelijkheid om ook per les te betalen, €17,50)

Kijk  hier voor impressies van de lessen: http://www.babettesart.nl/?p=594

 

In de maak:

  • Workshop collage maken. Met plaatjes uit tijdschriften een mooi nieuw geheel maken. Knippen en scheuren en weer ordenen tot iets wat jij wil.
  • lessenserie Kleuren. Je kleurtechniek verbeteren voor je eigen tekeningen of voor het inkleuren van kleurboeken. Ontdek wat kleuren allemaal voor je kunnen doen.
  • Lessenserie Artistiek vlekken maken. Wat ontstaat er al stromend en hoe wil jij daar nog vorm aan gaan geven? Dit kan realistisch en abstract zijn. Je werkt aan één doek en maakt ondertussen nog meerdere andere werken op papier.
  • Portret tekenen. Wil je graag je vaardigheden in portret tekenen vergroten? In een zes tal lessen gaan we daar stap voor stap aan werken.

Wil je gewoon eenmalig 3 uurtjes creatief bezig zijn met vrienden of familie? Ook dat kan, hier of op locatie. Neem contact met me op voor meer informatie.

Comments are closed.